01/03/2022

El pròxim 7 i 8 d’abril de 2022 es celebrarà a Madrid, al recinte fira IFEMA el Congrés Professional i Fira de Control de Plagues i Sanitat Ambiental. Aquesta és una de les cites més importants del sector dirigida a empreses, organitzacions, administracions i mitjans de comunicació i professionals del sector.

El programa d’Expocida pretén donar a conèixer les últimes tendències i millors pràctiques en el sector a través del Congrés professional que l’última edició va comptar amb més de 450 ponents i 2.400 visitants. Per altra banda, també té lloc una fira oberta al públic que compta amb més de 4.000 metres quadrats d’exposició on es donen a conèixer les novetats i últims productes, equips i solucions relacionats amb el controles de plagues i sanitat ambiental.

Alguns dels ponents confirmats per aquesta edició són Marián García, Doctora en Farmàcia i graduada en Nutrició Humana i Dietètica i Òptica i Optometria; Maite Martín, degana de la Facultat de Veterinària de la UAB; José María Cámara, director del Departament de Control de Plagues de Madrid Salut entre d’altres. Hi participen també empreses i institucions com Bionet (Roger Vila, també president d’Eixam), Anecpla, Cedesam, Labqua, Limteco, Killgerm, etc.

Més informació i programa a: https://www.expocida.com/es/

...