Qui som?

Som un grup de responsables tècnics en salut ambiental que ens hem associat amb l’objectiu d’unir esforços per aconseguir els següents objectius:

  • Generar coneixement d’alt interès i rigor tècnic per als associats, i transferir-lo al sector.
  • Vehicular suggeriments, peticions, consultes i informació amb l’administració.
  • Buscar la manera de representar la figura del responsable tècnic en els diferents àmbits que el puguin afectar.
  • Esdevenir un punt d’unió entre proveïdors (fabricants i distribuïdors), universitats o centres de recerca, l’administració, i pròpiament el sector.

La concreció i materialització d’aquests objectius a dia d’avui és una incògnita, i per tant, la millor definició d’Eixam és que serà tot allò que els associats vulguin que sigui.

...

Qué fem?

Actualment estem en fase de construcció de l’associació. Per això estem centrant esforços en dos aspectes:

  • Oferir formació de qualitat, i d’interès tècnic. Poca però el més interessant i de rigor possible.
  • Organitzar el funcionament de l’associació. Actualment funcionem a través d’un grup de whatsapp que mirarem de migrar cap a un fòrum i entorn web en els propers mesos.
...

Per què Associar-me?

Eixam et pot fer créixer com a professional a base de compartir, aportar, i obtenir-ne el retorn corresponent. El coneixement és d’aquelles poques coses que quan més es comparteix, més gran es fa, i en base a aquest concepte és com pretenem funcionar. Som un sector petit amb molt de futur per construir, i estar units compartint el trajecte, pensem que és la millor manera de fer aquest camí.

...

Accés a Zona Privada

Els associats d'Eixam disposen en aquesta mateixa web d'un entorn privat, pensat per oferir múltiples funcionalitats i continguts actualitzats d'interès per a tots els professionals del sector.

Gestió Documental

La Gestíó Documental és una de les funcionalitats que es troba a l'àrea privada, accessible només per als associats. En aquesta secció, s'hi poden consultar/descarregar documents classificats per t’emàtiques d'interès del sector.

Xats & Live Consult

Eixam disposa d'una subscripció a un programa de gestió de grups, on s'hi poden realitzar consultes que arribin a tots els associats, per tal de compartir experiències i demanar consell o assessorament a la resta de professionals.

Notícies del sector

Els associats d'Eixam poden generar, de forma periòdica, contingut d'interès com les últimes novetats en productes, problemàtiques mediambientals, noves normatives del sector, etc. Tot aquest contingut es publica i pot ser consultat des de la secció notícies de l'àrea privada.

Cursos Formatius

L'associació organitza periòdicament cursos formatius oberts a tots els professionals del sector. Els associats poden obtenir descomptes per a la realització dels cursos i preferència en la seva inscripció. Des de l'àrea privada, es poden consultar les valoracions que la resta d'associats han realitzat d'altres cursos, a fi d'obtenir un feedback imparcial sobre la seva valoració de cursos realitzats.

Llistat de CV

A l'àrea privada del web, es poden consultar els CV rebuts per part de nous professionals del sector. D'aquesta forma, es pretén donar cobertura als associats que precisin d'incorporar nou personal qualificat a la seva empresa i així agilitzar les gestions.

...

Pots accedir al següent enllaç on trobaràs un breu formulari per deixar les teves dades personals. La quota anual d’associat son 120€/any, que es cobraran per gir domiciliat al Gener de cada any. Si t’associes en qualsevol altre mes de l’any, se’t cobrarà només l’import corresponent als mesos que quedin per endavant.

Busques feina dins el sector?

Puja el teu CV